Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virág Budapest VII.-VIII. kerület képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virág Budapest VII.-VIII. kerület - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virág Budapest VII.-VIII. kerület
Keresés
Találatok száma - 5 db
Enikő Virágüzlet (VIII)

Enikő Virágüzlet (VIII)

Az Enikő Virágüzlet 15 éve nyílt a Bródy Sándor út és a Vas utca sarkán. Kiterjedt vevőköre van, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy országszerte,sőt világszerte ismerik! Már csak azért is, mert tagja a Fleuropnek, a világ 150 országába küld virágot. Természetesen vállaljuk rendezvények, virágkompozíciók, teremdíszítést, mennyasszonyi csokrok, templomok, koszorú készítését. Tevékenységi kör: -ajándéktárgy -dekoráció -élő növény, vágott virág kertészet -virág virágbolt -virágcsokor, koszorú -virágkötészet -virágküldő szolgálat

Fekete Rózsa BT. (VIII)

Fekete Rózsa BT. (VIII)

Esküvői szolgáltatások: Kis túlzással azt lehet mondani, hogy a menyasszony után a második legfontosabb kellék egy esküvőn maga a menyasszonyi csokor, hisz - akarva-akaratlanul - minden szempár követi a gazdájával együtt. Ezért üzleteinkben szakemberek segítenek abban, hogy minden hölgy ( menyasszony) az alakjához, egyéniségének, hangulatának a legmegfelelőbb csokrot tudja kiválasztani. Ebben a saját munkáinkból összeállított, - valamint más hazai és külföldi - katalógusok fotói állnak a segítségünkre. De ha van konkrét elképzelés a megrendelő részéről, azt is szívesen vesszük. A csokorhoz képest jelentéktelen tűző, de nagyon fontos tartozéka vőlegény kitűző virága (Lehet a tanuknak is).

Laura Virág Szalon

Laura Virág Szalon

Különleges, swarowsky-kristály díszítésű esküvői és alkalmi csokrok, virágküldőszolgálat

Virágmíves virágbolt (VII)

Virágmíves virágbolt (VII)

Virágboltunkat 2011. szeptember végén nyitottuk meg a VII. kerület Király utca 75. szám alatt. Üzletünkben a cserepes és vágott virágok valamint kiegészítőik (cserepek, kaspók, csomagoló anyagok, virágföldek és virágtápok) mellett megtalálhatók a különböző dekorációs eszközök, száraz virágok és növényi termések, ezen felül az ajándéktárgyak gazdag választéka valamint különféle bonbonok is. Vállaljuk alkalmi csokrok, esküvői virágdekorációk, kegyeleti koszorúk, sírcsokrok, különféle száraz és élővirág kompozíciók elkészítését, valamint a megrendelt termék kiszállítását.

Virágvonal virágbolt (VII)

Virágvonal virágbolt (VII)

Cégünk magas színvonal és minőség mellett igyekszik szolid árakat biztosítani partnereinek. Csapatunk jól képzett, tapasztalt, számos versenyen kimagasló eredményeket elért virágkötőkből áll, akik szeretik a szakmai kihívásokat és igyekszenek tudásuk legjavát az Önök szolgálatába állítani. Főbb szolgáltatásaink: -esküvői csokrok esküvők teljes körű dekorációja, -éttermi, szállodai és egyéb rendezvények dekorálása, -alkalmi csokrok készítése, -koszorúk készítése, -speciális virágkészítmények igény szerint, -cserepes növények, kaspók, -minőségi borok exclusive csomagolással. Virágbolt Budapest 7. kerület.

Tuti menü