Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virág Budapest XVIII. - XXIII. kerület képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virág Budapest XVIII. - XXIII. kerület - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virág Budapest XVIII. - XXIII. kerület
Keresés
Találatok száma - 6 db
Oltári Virágdísz

Oltári Virágdísz

Ha Ön nem elégszik meg három szál virággal a vázában a két gyertya között akkor itt a megoldás. Egyéni elképzeléseket is megvalósítunk. Minden esetben kérni kell az adott templom plébánosától az engedélyt a díszítésre. Személyes garanciát vállalunk az oltárra, az ott található tárgyakra és szobrokra különös tekintettel vigyázunk. A díszeket mindig a helyszínen készítjük el, mivel terjedelmüknél fogva, azok szállíthatatlanok. Igény szerint a bontásukról is gondoskodunk. Ha már tudja az esküvő időpontját, és helyszínét akkor hívjon bennünket.

Selyemcsokor

Selyemcsokor

A Selyemcsokor esküvői virágcsokrok, dekorációk, hajdíszek és fejkoszorúk, valamint ékszerek készítésével foglalkozik, sokéves tapasztalattal. Ha szeretné, hogy esküvője a legszebb virágokban, csokrokban pompázzon, válassza vállalkozásunk minőségi szolgáltatásait! Kizárólag friss, gyönyörű alapanyagokból állítjuk össze csokrainkat a megadott időpontra, hogy Önnek ne kelljen ezzel törődnie az esküvői szervezés fejetlenségében. Immáron lehetősége nyílik webáruházunkon keresztül is leadnia rendelését, vagy személyesen XXI. kerületi üzletünkben. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletes információkért, termékeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Virágkultúra (XVIII)

Virágkultúra (XVIII)

Üzletünkben megtalálja a virág és a dekoráció valamennyi elemét, szívesen látjuk, szép munkákkal várjuk. Virágkötészet, virágdekoráció készítés, esküvői csokor és teljes díszítés, temetési koszorúk és sírcsokrok készítése.

Virágvarázs virágbolt XX. kerület

Virágvarázs virágbolt XX. kerület

Virágvarázs virág és ajándékbolt a XX. kerületben. Egyedi csokrok, rendezvény dekoráció, esküvői csokrok, esküvői dekoráció. Vágott és cserepes virágok nagy választékban, egyedi ajándéktérgyak. Új virágküldő szolgálat Budapest területén ! XX. kerület, Budapest 1201 Vágóhíd utca 44. Tel:06-20/ 335-4372

Xénia Virágszalon (XXI)

Xénia Virágszalon (XXI)

Életem nagy álmát valósíthattam meg, amikor megnyitottam virágszalonomat. Gondos odafigyeléssel, szakmai és baráti tanácsokkal olyan környezetet sikerült megalkotnom, amelyben mindannyian - mi és Önök, kedves leendő vevőim - egyaránt jól érezzük magunkat. Ezt az üzenetet gyönyörű virágcsokraink, alkalmi díszítéseink és zöld növényeink is közvetítik és örömet okoznak a kedves megajándékozottnak. A virágok születésünktől elkísérnek mindannyiunkat örömben és bánatban egyaránt, legyen az alkalom keresztelő vagy ballagás, születésnap vagy esküvő.

Zumor Virág (XXIII)

Zumor Virág (XXIII)

Szeretjük, és hivatásunknak érezzük, hogy megszerettessük - igényes virágkompozíciókkal, csodálatos csokrokkal szeretnénk minél többek hétköznapjait megszépíteni. Mert hiszünk benne, más lehet az ember élete, megszépül a lelke, ha virágok között él. Kínálatunk: -alkalmi csokrok, -esküvők és rendezvények díszítése, -száraz- és selyemvirág kompozíciók. -cserepes virágzó és zöldnövények, -kerámiák, ajándéktárgyak, -minőségi kegyeleti koszorúk és csokrok, -templomi temetésre virágkompozíciók, -irodaházak növénydekorálása, -növénygondozás, -kertépítés

Tuti menü