Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágbolt Békés Megye képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágbolt Békés Megye - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágbolt Békés Megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Erika Virágszalon Békéscsaba

Erika Virágszalon Békéscsaba

Az Erika Virágszalon a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálattal együttműködve a világ minden részére kézbesít virágküldeményeket. Magyarországon jelenleg több, mint 100, nemzetközileg 170 országban mintegy 60.000 partnerüzlet segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez, a legkisebb kiszállítási költséggel. Ma a Fleurop-Interflora több mint 25 millió rendelést dolgoz fel évente. Szolgáltatásaink: -Online virágküldés -Virágkompozíciók készítése -Vágott és cserepes virágok értékesítése -Virágkompozíciók kiszállítása, virágküldés belföldön és nemzetközileg -Esküvő rendezvények díszítése -Kegyeleti kompozíciók készítése -Megemlékezés helyszínének díszítése -Dísznövények beültetése -Ajándéktárgyak csomagolása -Szakirodalom értékesítése -Ajándéktárgyak, kiegészítők forgalmazása -Térdekoráció -Szaktanácsadás

Flóra Virágüzlet Orosháza

Flóra Virágüzlet Orosháza

Vállalkozásunknál nem új keletű a virág szeretete a virágkötészet, hiszen mestervizsgás virágkötőnk Kótiné Nagy Éva, egyben a vállalkozás oszlopos képviselője, évek óta gyakorolja a szakmát. Erről már a kedves vásárlók meggyőződhettek, hiszen 2007. január 4. óta vállaljuk: -Menyasszonyi és alkalmi csokrok (születésnap, névnap, vendégség, ballagás, Valentin nap, anyák napja, advent, karácsony, mindenszentek) kötését, készítését. - Esküvők és rendezvények, termek illetve irodák, iskolák és egyéb épületek díszítését. - Fali díszek, fali koszorúk, ajtódíszek készítését. - Kiültethető dísznövények, balkon növények, hagymásnövények fümagvak, cserepes növények telepítését, kertek parkok tervezését. - Vágott virágok, kaktuszok, beltéri dísznövények - Kő és rusztikus edények igény szerinti beszerzését. - Egyéb kiegészítők (balkonok, tápoldatok kannák, ültetéshez szükséges szerszámok) forgalmazását. - Földek minden fajtában (savanyú...), biohumusz, kis és nagy méretű kiszerelésben igény esetén akár házhoz szállítással.

FLORÁRIUM VIRÁGÜZLET  Szarvas

FLORÁRIUM VIRÁGÜZLET Szarvas

Névnapra, születésnapra, különleges alkalmakra vagy figyelmességként, gratulálva vagy köszönetképpen, közületeknek és magánszemélyeknek, esküvőre vagy kegyeletteljes búcsúra - virágok, virágkötészeti munkák igényes kivitelben kiszállítással és virágküldő szolgáltatással. Az üzlet Szarvason a Kossuth L. u. 38. szám alatt található, a képen látható megállító tábláról könnyen felismerhető.

Tünde Virágüzlet Gyula

Tünde Virágüzlet Gyula

Sok virágkötő szaktanfolyam után 2002-ben nagy örömömre megszereztem a virágkötő mesterlevelet! 2004-ben a gyulai Erkel hotel aulájában "stílusgyakorlatok" címmel önálló virágkötészeti kiállításom volt, ahol nagyobb léptékű alkotásokat is készíthettem. Szakmámat elhivatottan végzem és nagy odaadással, mert nap mint nap a természet szépségét jeleníthetem meg a hétköznapokban.Munkatársaimmal szakmai továbbképzéseken rendszeresen részt veszünk, így naprakészek vagyunk az új virágkötészeti trendekben is. Ezt az alkotó munkát mindannyian szeretettel végezzük. Szolgáltatások: - vágott virág értékesítés: alkalmi csokrok: névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra és meglepetésként... csak úgy! -cserepes növények értékesítése: szobanövények zsűrizett iparművészeti kaspóval, és kültéri növények fagyálló kaspóval együtt! -kegyeleti készítmények: sírcsokrok, sírdíszek, koszorúk, urnadíszek, urnakoszorúk, sírpárnák, élő- és száraz növények, selyemnövények felhasználásával -esküvői virágdíszek: menyasszonyi csokor, autódísz, szülőköszöntő csokor, virágékszerek és különleges virágkiegészítők, teljes körű templom és teremdíszítés -élő, száraz- és selyemvirág kompozíciók: virágtálak, virágkosarak, növény összeültetések -zsűrizett magyar iparművészeti kerámiák beltérre és kültéri fagyálló kivitelben.

Zöldrózsa Virágüzlet Szarvas

Zöldrózsa Virágüzlet Szarvas

A virág tökéletes választás. Mindenkinek másért. Küldheted, viheted, hozhatod, rendelheted, megvárhatod, készítheted magad (segítek), vagy részt vehetsz a munkában. Honnan? Zöldrózsa Virágüzlet. Alkalmi csokrok, tálak, alkotások, rendezvény dekorációk, kegyeleti megjelenítések.

Tuti menü