Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágbolt Budapest I.-II. kerület képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágbolt Budapest I.-II. kerület - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágbolt Budapest I.-II. kerület
Keresés
Találatok száma - 4 db
Medinilla Virágművészet virágbolt (I)

Medinilla Virágművészet virágbolt (I)

A virág az udvariasság a szeretet és a figyelmesség egyik legszebb jelképe. Ajándékként azért közkedvelt, mert általánosan elfogadott, így nagyon sok fejtöréstől kíméli meg az ajándékozót, akinek nem kell sokáig gondolkodnia azon, mivel juttassa kifejezésre a megajándékozandó iránti figyelmességét. A menyasszonyi csokor lehetséges formái: -körcsokor (félgömb) -gömb -cseppformájú (nyújtott) -extravagáns -karon hordott -modern -uszályos -mezei Koszorúslányok részére készíttethetünk: -Hajdíszt -Koszorút -Kardíszt -Csuklódíszt -Kis csokrot -Nyakláncot -Rózsaszirmot kosárkában. Virágbolt Budapest 1. kerület.

Pán-Amerika Stúdió

Pán-Amerika Stúdió

A névválasztással szeretnénk kihangsúlyozni fő tevékenységi körünket. A Közép,- és dél-amerikai kontinens élővilága talán a leggazdagabb és a legvonzóbb mindenki számára. A fajok változatossága és száma elég lehetőséget biztosít arra, hogy egy emberöltő is kevés legyen egy - egy részterület feltérképezésére. Az általunk igen kedvelt Tillandsiák Floridától délre egészen Patagóniáig megtalálhatóak. De számos, szívünknek kedves orchidea nemzetség is ezen e földrészen honos. Emellett persze számos olyan közkedvelt orchidea is megtalálható nálunk, amelyek eredete esetleg Ázsia vagy Afrika, de szívünk azért Közép,- és Dél - Amerika felé húz.

Rita Virág virágbolt (II)

Rita Virág virágbolt (II)

Esküvők, rendezvények, temetések virágdíszítését profi módon és kiváló minőségben végezzük, stabil virágkötő csapattal. Örömmel várjuk virágüzletünkben. Esküvői csokrok, alkalmi csokrok, cserepes virágok, ajándékok, koszorúk. Virágbolt Budapest 2. kerület.

Virágvár Virágszalon (II)

Virágvár Virágszalon (II)

Virágboltunk 1999 óta szolgálja ki magas színvonalon kedves vevőinket. 2008 óta a Master Catering cégcsoporthoz tartozunk így szolgáltatásaink köre is bővült az Önök igényei szerint. Főbb szolgáltatásaink közé tartozik különböző magán és céges rendezvények virágdíszítése, dekorálása: - Alkalmi csokrok - Rendezvények dekorációja - Esküvői csokrok, díszek - Autódíszek - Kitűzők - Templomi és terem dekorációk - Koszorúk, kegyeleti csokrok - Növénygondozás

Tuti menü