Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágbolt Budapest III.-IV. kerület képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágbolt Budapest III.-IV. kerület - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágbolt Budapest III.-IV. kerület
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ani virágüzlet (III)

Ani virágüzlet (III)

Az Ani Virágüzlet az Óbudai temető főbejárata mellett található. Már több mint 30 éve várja a kedves vásárlókat. Extra virágok, gyönyörű koszorúk, csokrok és sok minden más kapható a boltomban.

Egzotic Virágbolt (IV)

Egzotic Virágbolt (IV)

Az üzlet fő profilja a virág kereskedés és házhoz szállítás, de a vevők igényeit figyelembe véve bővítettük kínálatunkat s ma már számos egyéb ajándék cikk is színesíti kínálatunkat. Vevőink igényének megfelelően a férfiak számára ideális ajándéknak bizonyult a különleges üvegekbe töltött minőségi Tokaji bor. Folyamatosan állunk rendelkezésükre díszcsomagolással, friss, élő vágott virágokkal, zöld és virágzó cserepes növényekkel, üvegbe ültetett kompozíciókkal (díszhomok, golyó, zselé), hímzett törölközők (névnapra, szülinapra, évfordulókra stb.).

Elekes virágüzlet (III)

Elekes virágüzlet (III)

1930-as évek óta működik a Bécsi úton virágforgalmazás, folyamatosan, ezen a helyen. A tradíciót folytatva, 1975-től vezetem az üzletet. A legkésőbb érkezett munkatársunk is min. 10 éve van velünk. Azóta azonos helyen üzemelünk... És együtt dolgozunk... Szakmai szempontból jó nevet vívtunk ki magunknak. Nem volt olyan kívánság a virág, vagy a készítmény rendelése folyamán, amit ne tudtunk volna elkészíteni... Esküvői csokrok, Karácsonyi asztaldísz, Adventi koszorú, Koszorú, Sírcsokor, Koporsódísz, Egyedi kívánság. Virágbolt Budapest 3. kerület.

Mészáros Gábor virágüzlet Óbuda

Mészáros Gábor virágüzlet Óbuda

Virágüzletünk az Óbudai Temető főbejáratával szemben található. Már több mint 25 éve működik a Bécsi úton. Itt állandóan megtalálja a koszorúk széles választékát, emellett sírcsokrokat, koporsódíszeket és urnadíszeket is készítünk. Üzletünkben vágott virágok, alkalmi csokrok, sírokra ültethető növények és virágföld is kapható.

Virágbolt Óbuda (III)

Virágbolt Óbuda (III)

Mindenféle alkalomra elkészítjük a szebbnél szebb csokrokat, és még egyéni elképzeléseket is teljesítünk! Könnyen megközelíthető boltunkban - az Óbudai temető mellett - személyesen is rendelhet, de a honlapunkon megtalált csokrokat, koszorúkat telefonon is megrendelheti. Virágcsokor, ajándékcsokor, koszorú. Virágbolt Budapest 3. kerület.

Tuti menü