Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágbolt Budapest IX.-X. kerület képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágbolt Budapest IX.-X. kerület - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágbolt Budapest IX.-X. kerület
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bokréta Sarok virágbolt (IX)

Bokréta Sarok virágbolt (IX)

Lepje meg kedvesét a nap bármely szakában- akár a reggeli kávé mellé, vagy ebédszünetben- egy csokorral, mi gondoskodunk a kiszállításról. Ha virág van az asztalon, az sugallja: az Ön cége törődik a partnereivel. A virágkompozíciókat kisebb méretben fogadópultra, közepes méretben portára, tárgyalóasztalra,állványdíszként térdekorációra ajánljuk. Az alkalmi csokrok összeállítását mindig az egyedi igény - az adott alkalom -, határozza meg. A tökéletes összhatásért, a színharmónia meghatározása, a tartósságért a virágfajták gondos kiválasztása szükséges, melyben szaktudásunkkal segítségére leszünk. Virágbolt Budapest 9. kerület.

Escada Virágbolt (IX)

Escada Virágbolt (IX)

A virágok szeretete hívta életre vállalkozásunkat. A családi vállalkozás célja, hogy a virágszalon és virágküldő szolgáltatásunkkal kivívjuk vásárlóink elégedettségét. Szolgáltatásaink: -vágottvirág csokrok készítése, -rendezvények, esküvők teljes dekorációja, -virágküldő szolgálat, -cserepes virágok forgalmazása, -irodák, üzlethelyiségek dekorációja.

Rózsaliget virágszalon (X)

Rózsaliget virágszalon (X)

Főbb szolgáltatásaink közé tartozik különböző rendezvények virágdíszítése, dekorálása. Különleges vágott virágokból asztaldíszek és térdekorációk készítése. Cégek, üzletek, irodaházak, kereskedelmi és vendéglátó egységek heti illetve alkalmi virágdekorációja. Esküvők komplett dekorációja. Soliter növény telepítése és ápolása

Virágküldő szolgálat: országos virágküldés,virágkiszállítás interneten

Virágküldő szolgálat: országos virágküldés,virágkiszállítás interneten

Szereted amikor a párod elolvad a kezeid közöt? Akkor adj rá neki okot ma is. Lepd meg egy csokor friss virággal. Virágküldés, virágkiszállítás Budapesten és az ország egész területén. A viragklub.hu egy professzionális online virágrendelési lehetőség mindazoknak, akik örömet akarnak szerezni. Ma az interneten virágot rendelni korunk egy tipikus, modern megoldása. Legyen szó egy szerelmes gesztusról, egy gyermeki ajándékról, méltó megemlékezésről vagy csupán a szépség iránti éhségünk csillapításáról. A garantált hatás elérése érdekében a legszebb és legjobb minőségű import virágokból állítjuk össze a csokrokat, illetve lehetőség van akár 101 szálas rózsacsokor rendelésére is. A honlap mögött jól szervezett, képzett csapat áll, akik mindig a megrendelő érdekeit tartják szem előtt.

Xénia virágszalon. Hömlöchegy Bt.

Xénia virágszalon. Hömlöchegy Bt.

Életem nagy álmát valósíthattam meg, amikor megnyitottam virágszalonomat. Gondos odafigyeléssel, szakmai és baráti tanácsokkal olyan környezetet sikerült megalkotnom, amelyben mindannyian - mi és Önök, kedves leendő vevőim - egyaránt jól érezzük magunkat. Ezt az üzenetet gyönyörű virágcsokraink, alkalmi díszítéseink és zöld növényeink is közvetítik és örömet okoznak a kedves megajándékozottnak. A virágok születésünktől elkísérnek mindannyiunkat örömben és bánatban egyaránt, legyen az alkalom keresztelő vagy ballagás, születésnap vagy esküvő. Tudjuk jól, hogy sokszor ajándékozónak lenni sem könnyű, ezért képekkel segítünk a választásban. A felkínált kompoziciók mellett fantáziadús virágkötőink sok éves tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére. Virágküldés, virágszállítás, virágbolt kiskereskedelem.Virágküldő szolgálat.

Tuti menü