Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágbolt Budapest XI.-XII. kerület képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágbolt Budapest XI.-XII. kerület - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágbolt Budapest XI.-XII. kerület
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kincseskert Esküvőivirág (XI)

Kincseskert Esküvőivirág (XI)

A Kincseskert Dekorációs Csapat nem csupán egy jól hangzó név... Több annál! Olyan elkötelezett virágkötők - dekoratőrök társasága, akik évek óta együtt dolgoznak az esküvői álmok megvalósításán. A közös cél és az összehangolt együttműködés teszi lehetővé, hogy egymást erősítve a lehető leghatékonyabban dolgozhassunk és tehessünk minél több esküvőt csodaszéppé.

Liza Dekor Virágstúdió (XI)

Liza Dekor Virágstúdió (XI)

Cégünk fő profilja rendezvények, szállodák, éttermek, irodák és üzletek virágkompozíciókkal történő díszítése, ezek mellett készítünk virágdíszeket száraz- és selyemvirág alapanyagokból, és zöld növényekkel is foglalkozunk. Stúdiónk vállalja igényes magánlakások, családi házak virágdekorációval és zöld növényekkel történő ellátását is. A tulajdonossal vagy a belsőépítésszel együttműködve megtervezzük, elkészítjük és elhelyezzük a kompozíciókat. A zöld növényeket a megfelelő kerámia vagy egyéb tartók felhasználásával kertészeink beültetik és elhelyezik, igény szerint tanácsokat és tájékoztatást adnak a szükséges gondozáshoz is.

Szendrő virágbolt (XII)

Szendrő virágbolt (XII)

Profilunk - Menyasszonyi és alkalmi csokrok (születésnap, névnap, vendégség, ballagás, Valentin nap, anyák napja, advent, karácsony, mindenszentek) - Esküvők és rendezvények, termek illetve irodák, iskolák és egyéb épületek díszítése. - Falidíszek, fali koszorúk, ajtódíszek - Kiültethető dísznövények, balkon növények, hagymás növények fűmagvak, cserepes növények - Vágott virágok, kaktuszok, beltéri dísznövények - Kő és rusztikus edények - Egyéb kiegészítők (balkonok, tápoldatok kannák, ültetéshez szükséges szerszámok) - Földek minden fajtában (savanyú...), biohumusz, kis és nagy méretű kiszerelésben - Megemlékezések - És minden egyéb ami virággal kapcsolatos. Virágbolt Budapest 12. kerület.

Virágmester (XII)

Virágmester (XII)

Virágküldés, virágüzlet, csokor koszorú esküvő, virágbolt virágcsokor koszorú cserepes növény dekoráció virággondozás. Virág minden alkalomra, szálas virágok, virágcsokrok, autódíszítések, teremdíszítések, kitűzők. Virágrendelés különleges kívánságok szerint. Ha virág akkor Virágmester.

Tuti menü