Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágbolt Tolna Megye képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágbolt Tolna Megye - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágbolt Tolna Megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Orchidea BT Szekszárd

Orchidea BT Szekszárd

Az első Orchidea virágüzlet a 35 000 fős Szekszárdon, Tolna megye székhelyén nyílt meg 1984-ben. 1990 óta betéti társaságként működünk. Megalakulásunk óta kedves vásárlóinkat teljes odafigyeléssel és szaktudással szolgáljuk ki. Eladóink szakképzettek és napra készek az aktuális virágdivatból. Szolgáltatásainkat a megrendelők igényeihez igazítjuk és bővítjük. Az Orchidea Bt. alapeszméje: 'A virágkötészet a környezet kultúra legkifinomultabb eleme. Utolsó igazítás a tökéletessé alkotott otthonon, utcaképen, a társadalom életstílusán.' Kevés alkalmazottal igyekszünk a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtani. Munkáinkat már nem csak Szekszárdon, hanem Tolna megye egész területén, valamint más megyékben is vállaljuk és végezzük. Üzleteinkben magas szaktudással dolgozók nyújtanak segítséget, valamint szolgálják ki vásárlóinkat.

Szabotin Kertészet Dombóvár

Szabotin Kertészet Dombóvár

Cégünk családi vállalkozás, amely 1993-ban kezdte meg működését jelenlegi telephelyén Dombóváron.Elsősorban kereskedelemmel, parkgondozási szolgáltatással, kisebb mértékben faiskolai termékek, virágok termelésével foglalkozunk. Kertészetünk mellett három virágüzletet üzemeltetünk a városban: Orgona - Hotel előtt Frézia - Spar Tesco Központi telepünkön gyümölcs- és dísznövény faiskolai lerakat, gazdabolt, virágboltot üzemeltetünk. Ugyanitt található parkgondozó, kertépítő részlegünk is.

Valentin virágbolt Paks

Valentin virágbolt Paks

A Valentin virágbolt 27 éve foglalkozik virágkereskedelemmel. Boltunk Paks főutcáján a Dózsa György úton található. Törzsvásárlóink bizalmának alapja, a Valentin virágbolt által biztosított minőségben és megbízhatóságban rejlik. Az internetes lehetőségek új alapokra helyezik ajándékozási szokásainkat: nem szükséges személyesen üzletünkbe fáradnia, ahhoz hogy örömet szerezzen szeretteinek, hozzátartozóinak, üzleti partnereinek. Szolgáltatásunkkal elsősorban azoknak a vásárlóinknak kínálunk kényelmes vásárlási lehetőséget, akik Pakson, illetve annak 50 - 60 kilométeres körzetében élnek (Tolna megye), vagy akik ebbe a körzetbe szeretnének virágot, ajándékot küldeni. Természetesen partnereinken keresztül egész Magyarországra és a világ 140 országába tudunk virágot küldeni.

Virágsziget Kreatív Üzlet Dombóvár

Virágsziget Kreatív Üzlet Dombóvár

Koteschel Erzsébet vagyok, a Virágsziget Kreatív Üzlet tulajdonosa. Pályám kezdete óta foglalkozom a virágkötészettel és ez nem csak munka számomra, hanem a kedvenc időtöltésem is. Végzett szakmám dísznövénykertész és virágkötő. Üzletemet 2005 októberében nyitottam. Mindenből a legjobb minőségre törekszem a lehető legkedvezőbb áron, hogy a vásárlóim igényeinek megfeleljek. A virágkötészet, akár a divat, folyamatosan megújul, ezeket a trendeket én is követem és igyekszem a dísznövények legszélesebb választékát kínálni. Célom, hogy az újdonságokkal és a legújabb fajtákkal minél hamarabb megismertessem a vásárlóimat. Az egyedi igényeket sem hagyom figyelmen kívül, ezért nemcsak egyszerű, hanem extrém kompozíciók készítését is vállalom.

Tuti menü