Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágos képeslapok képes leírás - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágos képeslapok - Virágbolt, virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragbolt.tlap.hu » Virágos képeslapok
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Tuti mozgó képeslapok

Tuti mozgó képeslapok

E-képeslap küldése - Lehetőségeid a Fotopartner.hu oldalról. A képgaléria több tízezer képéből, a fotópályázat képeiből, illetve saját privát képeidből! A Fotopartner e-képeslap szolgáltatásának segítségével több formában is lehetőséged van képeslapot küldened barátaidnak, ismerőseidnek, szeretteidnek. Legyen az a több tízezer képből álló képgaléria képeiből, legyen az a fotópályázatra feltöltött látogatók, felhasználók legjobb felvételeiből, vagy akár a saját magad olyan privát képeiből, amelyeket nem igazán szeretnél másokkal nyilvánosan megosztani. Akkor itt a helyed! Itt lehetőséged van képeslapot küldened több formában is, különböző hátterekkel, különböző stílusban az alkalomhoz illően, akár idézetekkel, jókívánságokkal ellátva. Ha regisztrálsz, azt is ki tudod választani a legördülő menü segítségével, hogy most azonnal vagy akár egy általad megadott más időpontban menjen el üzeneted. Kijelölt, elküldésre váró képeslapjaidat meg tudod tekinteni az e-képeslapjaim menüpont alatt, és ha úgy gondolod, hogy már aktualitását veszítette valamelyik bejegyzés, akkor azt akár törölheted is. Képeslapodnak adhatsz egyedi formát színezéssel, szövegszínezéssel /betűk/ és adhatsz különböző háttér mintázatokat is. A Mutasd gombra kattintva tudod megnézni egyedi képeslapodat, mielőtt azt elküldenéd. Állítsd be egy adott időpontra az e-képeslapküldő szolgáltatást ...

Citatum

Citatum

A sírok az élők, nem pedig a holtak számára vannak. Nyújtanak nekünk valamit, amire összpontosíthatunk, a tudat helyett, hogy a szerettünk a föld alatt rothad. A holtakat nem érdeklik a frissen vágott virágok és a faragott márványszobrok.

Clicklove - Ingyenes képeslapküldő

Clicklove - Ingyenes képeslapküldő

Képeslapküldés Küldj a megfelelő alkalomra illő képeslapot a Clicklove Ingyenes Társkereső és Képeslapküldő oldal segítségével. Válasz egy témát, majd azon belül a tetsző képeslapot és lepd meg vele, akit szeretnél. Ha szeretnél Te is megjelenni a társkereső oldalon, akkor kattints ide.

E-kepeslap

E-kepeslap

Küldj te is képeslapot barátaidnak és szeretteidnek. Az oldalunkon könnyedén küldhetsz képeslapot,személyes képet, vagy animal gif-et is. Gyere és nézd meg az ország legjobb képeslapküldő oldalát.

Rózsás képeslapok

Rózsás képeslapok

Ingyenes elektronikus képeslapküldô szolgáltatás Önnek! Üdvözöllek a kaktuszok képeslapküldőjében, Küld egy szép képeslapot vagy látogass el képeslapküldő linkgyűjtemény oldalamra! Rózsás képeslapok

Virágos képeslapok

Virágos képeslapok

Online elküldhető tuti virágos képeslapok. 7105 különböző képeslap. Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz! Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az Aegon Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Tuti menü